11 mayo 2017

Cronologia del servei

El dia 7 de maig vam quedar a La Rambla els 7 alumnes, dels quals dos no formaven part de l'APS i volien participar, dos professors i el fill d’un d’ells. Allà ens vam trobar amb la noia encarregada de l'Associació “Casa Solidària”, anomenada Carina. 
La Carina estava acompanyada d'altres persones que formaven part de l’Associació i anaven a ajudar. Aquelles persones portaven bosses amb menjar i ens van explicar que ells s'encarregaven de comprar-lo. A partit d’allà, ens vam dirigir cap al Convent del Àngels per preparar els sopars que més tard serien repartits als necessitats.
Al arribar al convent, la germana de l'ordre religiosa ens va guiar junt amb la Carina fins la cuina on prepararíem el menjar. A l'arribar a la cuina, ens van demanar amablement que ens rentéssim les mans i ens poséssim els guants, la mascareta i la gorra. A continuació, se'ns va repartir la feina i vam començar a treballar. 
Des de les 19.00 fins les 20.20 vam estar preparant entrepans i embolicant-los. Quan vam acabar, els vam posar en bosses de plàstic i ens vam dirigir cap a l'Estació del Nord. De camí, ens vam parar a Plaça Catalunya, la Carina va pujar a un taxi amb les bosses de menjar per dirigir-se cap a l’Estació del Nord, els altres vam anar caminant.
Quan vam arribar, hi havia molta gent fent cua per poder rebre el seu menjar; les taules on estava col·locat el menjar es trobaven en línia recta.
A cadascun de nosaltres se’ns va donar una posició en la taula per poder col·laborar en la repartició, com per exemple, donar la fruita o els sucs, excepte el professors, ells s’encarregaven de vigilar-nos. Vam estar fins les 22.00, ens vam fer una foto de grup, ens vam despedir i vam marxar.
Aquesta experiència ens va marcar a tots, ens agradaria tornar-la a fer. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario